Droomkado

Wij leveren unieke en persoonlijke kado's. Eenvoudig bestellen, veilig betalen, gratis inpakservice, snelle levering vormen de basis van ons unieke concept.
Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en geef een Droomkado kado!

U bent momenteel op:

Informatie

Droomkadonieuws

Droomkadonieuws
Doorzoek site

Droomkadomandje

U heeft niets in uw droomkadomandje.

 

Goede doelen & Droomkado


Via Droomkado kunt u mooie, unieke en persoonlijke kado’s kopen voor uzelf of voor een ander. Leuk voor uzelf én leuk voor een ander, want 10 % van de opbrengst van Droomkado schenken wij aan goede doelen.

 

Goede doelen steunen is erg belangrijk voor Droomkado door het steunen van goede doelen wil Droomkado graag meehelpen om de wereld een beetje beter te maken. 

 

Omdat u de omvang van de omzet bepaald heeft Droomkado besloten dat u invloed gaat krijgen op de keuze van ons goede doel, heeft u leuke suggesties dan houden wij ons van harte aanbevolen. Email uw goede doel naar klantenservice@droomkado.nl. Vermeld in uw Email kort en bondig waarom juist dit goede doel uw voorkeur heeft.

 

Via Droomkado.nl en via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte en leest u welk goede doel uiteindelijk een bijdrage heeft gekregen.

 

Oktober 2011

 

Droomkado heeft in het weekeinde van 22 en 23 oktober 2011 1/8 van zijn opbrengst gedoneerd aan Pink Ribbon.

 

 

Maart 2011.

 

Droomkado.nl is verheugd te kunnen melden dat de keuze is gevallen op stichting regenboogboom.

 

Stichting regenboogboom leert kinderen die te maken hebben met ziekte, trauma of handicap op eigen kracht een innerlijk gevoel van veiligheid te scheppen. Op ieder moment dat zij daar zelf behoefte aan hebben. Zij kunnen daarmee met meer zelfvertrouwen, rust en levenslust hun moeilijke omstandigheden tegemoet treden.

 

 

Bron: www.regenboogboom.nl

 

 

 

In juni en september 2010 heeft Droomkado.nl stichting Ambulance Wens gesteund.

 

 

Voorjaar 2012 Schoolbrochure tegen pesten gesteund met een bijdrage.