Droomkado

Wij leveren unieke en persoonlijke kado's. Eenvoudig bestellen, veilig betalen, gratis inpakservice, snelle levering vormen de basis van ons unieke concept.
Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en geef een Droomkado kado!

U bent momenteel op:

Informatie

Droomkadonieuws

Droomkadonieuws
Doorzoek site

Droomkadomandje

U heeft niets in uw droomkadomandje.

 

Droomkado


Droomkado is de kadowinkel die mooie, unieke en persoonlijke kado’s door heel Nederland levert. Eenvoudig bestellen, veilig betalen, gratis inpakservice, kaartje met persoonlijke boodschap van de afzender, snelle levering zonder verzendkosten door heel Nederland.

 

Voor elke gelegenheid

 

Of het nu voor een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, een geboorte of voor uzelf is, Droomkado heeft voor elke gelegenheid een passend kado. U bent niet altijd in de gelegenheid dit kado zelf te bezorgen. Droomkado pakt het kado op een mooie manier voor u in en laat het kado met persoonlijke boodschap zonder verzendkosten in Nederland bezorgen bij u geliefde, vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen.

 

Passie voor kwaliteit

 

Droomkado doet zelf de inkoop van alle kado’s. Droomkado koopt alleen kado’s in van goede kwaliteit, die gemaakt zijn van goede en veilige materialen. Wij pakken zelf alles in, maken de persoonlijke boodschap en voegen deze bij de kado’s en laten het Droomkado zonder verzendkosten in heel Nederland bezorgen. De hele bestelling wordt door Droomkado zelf afgehandeld. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat alle kado’s ook werkelijk Droomkado’s zijn.