Droomkado

Wij leveren unieke en persoonlijke kado's. Eenvoudig bestellen, veilig betalen, gratis inpakservice, snelle levering vormen de basis van ons unieke concept.
Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en geef een Droomkado kado!

U bent momenteel op:

Informatie

Droomkadonieuws

Droomkadonieuws
Doorzoek site

Droomkadomandje

U heeft niets in uw droomkadomandje.

 

Privacyreglement


Droomkado stelt uw interesse in onze kado’s alsmede uw bezoek aan onze online kadowinkel ten zeerste op prijs. Het is voor ons belangrijk dat u zich bij het bezoeken van onze online-winkel op uw gemak voelt. Daarom doet Droomkado haar uiterste best om u zoveel mogelijk controle over uw persoonlijke gegevens te geven. Droomkado respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

 

Over Droomkado.nl

 

Droomkado.nl is de kadowinkel die mooie, unieke en persoonlijke kado’s door heel Nederland levert. Eenvoudig bestellen, veilig betalen, gratis inpakservice, kaartje met persoonlijke boodschap van de afzender, snelle levering zonder verzendkosten door heel Nederland.

 

Of het nu voor een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, een geboorte of voor uzelf is, Droomkado.nl heeft voor elke gelegenheid een passend kado. U bent niet altijd in de gelegenheid dit kado zelf te bezorgen. Droomkado.nl pakt het kado op een mooie manier voor u in en laat het kado met persoonlijke boodschap zonder verzendkosten in Nederland bezorgen bij u geliefde, vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen.

 

Droomkado.nl doet zelf de inkoop van alle kado’s. Droomkado.nl koopt alleen kado’s in van goede kwaliteit, die gemaakt zijn van goede en veilige materialen. Wij pakken zelf alles in, maken de persoonlijke boodschap en voegen deze bij de kado’s en laten het Droomkado zonder verzendkosten in heel Nederland bezorgen. De hele bestelling wordt door Droomkado.nl zelf afgehandeld.

 

Hieronder vindt u de gegevens over Droomkado.nl die u nodigt heeft indien u contact met ons wilt opnemen.

 

Droomkado.nl heeft ervoor gekozen voorlopig geen telefonische bereikbaarheid te communiceren. Heeft u een vraag dan kunt u deze stellen via ons e-mailadres of schriftelijk indienen bij Droomkado.  Wij nemen zo spoedig mogelijk kontakt met u op. In ieder geval binnen 72 uur of zoveel eerder indien nodig.

 

Droomkado

Noordstraat 6

4357 AP Domburg

Nederland

 

Kvk 22063434 gevestigd te Gapinge

Btw NL001638347B17

 

Tel: 0031(0)118596252

Mob: 0031(0)653536177

Email: klantenservice@droomkado.nl

Website: http://www.droomkado.nl

 

Persoonsgegevens en gegevensverwerking

 

Om u een goede en persoonlijke service te bieden, hebben wij enkele gegevens van uw nodig. Als u zich bij ons inschrijft dan worden uw naam, (email) adres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waarom uw specifiek hebt gevraagd. Dus wanneer u een bestelling doet of wanneer u uw gegevens aanpast.

 

Droomkado.nl verwerkt drie soorten gegevens: identiteits-, betaal- en verkeersgegevens

 

Identiteitsgegevens

 

Dit zijn gegevens die u invult tijdens het bestel- of registratieproces:

 

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Land

E-mailadres

Telefoonnummer

Mobiele telefoonnummer

Geboortedatum

 

De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en het Droomkado zo snel mogelijk bij uw geliefde, vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen te bezorgen. Uw e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn, zodat wij kontakt met u kunnen opnemen wanneer wij een vraag hebben over uw kado. Het e-mailadres dat u hier invult wordt niet zonder uw toestemming gebruikt voor marketingdoeleinden.

 

Droomkado.nl streeft naar unieke adresseerbaarheid daarom vraagt zij u uw gegevens naar waarheid te verstrekken. Mocht u uw gegevens niet naar waarheid verstrekken, dan kan Droomkado.nl niet instaan voor de kwaliteit van haar dienstverlening. Voor de afhandeling van uw bestelling en of betaling is het van uiterst belang dat u uw juiste en meest actuele gegevens verstrekt.

 

Wij houden u, indien u dit wenst, per e-mail op de hoogte van interessante aanbiedingen, het laatste nieuws en leuke tips. Wanneer u uzelf registreert op onze site via mijn droomkado of via inloggen & registreren kunt u aangeven of u onze digitale nieuwsbrief met interessante aanbiedingen wilt ontvangen.  Wilt u onze nieuwsbrief niet ontvangen, vink dan het vakje aan.

 

Verder kunt u zich eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief door op onze homepage onder Droomkadonieuws de button aanmelden aan te klikken. Hierdoor ontvangt u als eerste de laatste nieuwtjes, onze nieuwste Droomkado’s en leuke tips. U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden voor deze nieuwsbrieven via een link die in elke mailing wordt weergegeven of door ons een e-mail te sturen met daarin het verzoek u af te melden voor ontvangst van het Droomkadonieuws. 

Je overige gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en zullen wij ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

Betalingsgegevens

 

Bij registratie van uw betalingsgegevens noteren wij alleen uw betalingswijze Visa, Mastercard, Maestro, IDEAL, Mister Cash, Giropay, Bleue, Direct E-Banking, eenmalige machtiging of achteraf betaling dmv onder rembours. Uiteraard worden betalingsgegevens niet opgeslagen en is elke betaalmogelijkheid beveiligd.

 

 

Doelen en gegevensverwerking

 

Hieronder wordt aangegeven voor welke doel(en) Droomkado.nl uw gegevens verzamelt. Droomkado.nl heeft de volgende gespecificeerde doelen voor ogen met het verwerken van uw gegevens:

 

Identiteits- en betalingsgegevens verwerkt Droomkado.nl voor administratieve doeleinden, zoals het verwerken van uw bestelling, de bezorging van uw bestelling op het door uw gekozen afleveradres en de betaling van uw bestelling.

 

Beveiligde pagina’s

 

De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina’s zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw (creditcard)gegevens te zien.  U kunt dit altijd zelf controleren aan het slotje onderin uw browser of door te klikken op de rechtermuisknop eigenschappen - properties. Uit veiligheidsoverwegingen worden uw bankgegevens niet op onze servers of van onze partner Multisafepay, die voor ons en vele andere gerenommeerde bedrijven verschillende online betalingen afhandeld, opgeslagen. Die gegevens zijn dan ook niet voor Droomkado.nl of derden inzichtelijk

 

Herkomst van gegevens

 

De gegevens die Droomkado.nl verwerkt worden alleen verkregen door gegevens die bezoekers en klanten verstrekken via Droomkado.nl.

 

Verstrekking van gegevens

 

Droomkado.nl verstrekt uw gegegevens aan een beperkte kring van derden die uw gegevens voor administratieve doeleinden verwerkt:

 

Verschillende online betalingen worden afgehandeld door onze partner Multisafepay, die dit ook doet voor menig ander gerenommeerd bedrijf.

 

Beveiliging

 

Om inzage van uw persoonsgegevens door onbevoegden te voorkomen heeft Droomkado.nl verschillende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik, ongeoorloofde wijziging, onrechtmatige en onbedoelde vernietiging en onbedoeld verlies.

 

Geheimhouding

 

De personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voorzover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.

 

Door gebruik te maken van de producten en diensten van Droomkado.nl stemt u als bezoeker, geïnteresseerde of klant in met de voorwaarden en bepalingen van dit privacyreglement. Droomkado.nl kan tussentijds dit privacyreglement aanpassen, wanneer er zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen worden bekendgemaakt via deze pagina.

Als u nog vragen heeft over dit Privacyreglement, dan kunt u contact opnemen met Droomkado via e-mail of per post. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons. Droomkado.nl heeft ervoor gekozen voorlopig geen telefonische bereikbaarheid te communiceren. Heeft u een vraag dan kunt u deze stellen via ons e-mailadres of schriftelijk indienen bij Droomkado.  Wij nemen zo spoedig mogelijk kontakt op met u. In ieder geval binnen 72 uur of zoveel eerder indien nodig.